loader

Ansatte

Jon-Olav Aabakken
Jon-Olav Aabakken

Tannlege, spesialist i kjeveortopedi. Jon-Olav har eksamen fra tannlegehøyskolen i Oslo i 1984 og spesialistutdannelse samme sted med eksamen i 1989. Han har vært instruktørtannlege ved spesialistutdannelsen i Oslo en dag i uken i mange år.

Jette Varming Aabakken
Jette Varming Aabakken

Hun ble ansatt i 2012 etter mange år som "territory manager" for GAC Dentsply i Norge og Danmark. For tiden går hun på tannpleierskolen i Elverum. Hun har ansvar for bestilling av varer. Når hun har tid bistår hun med pasientbehandling. Hun har ansvar for klinikkens innredning og logistikk.

May Gunn Svehaugen
May Gunn Svehaugen

Hun ble ansatt i 1993 og er autorisert tannhelsesekretær. Hun sitter i resepsjonen der hun administrerer timeboken og tar seg av alt administrativt arbeide og økonomi.

Kristin Wettre
Kristin Wettre

Kristin begynte hos oss i 1998. Hun bistår med pasientbehandling og har ansvar for å holde orden på alle kliniske fotos.

Ingvild Bøe Haugom
Ingvild Bøe Haugom

Ingvild arbeidet som gullsmed før hun kom til oss i 2006. Hun bistår med pasientbehandling og passer på det tekniske utstyret. Hun lager også retensjonsplater.

Julie Holm
Julie Holm

Julie begynte hos oss etter videregående i august 2016. Hun har ansvaret for steriliseringen og venterommet men tar også røntgenbilder.

loader